Elektriciteitswerken

Algemene renovatie

U hebt een huis gekocht en wenst de elektriciteit te vernieuwen? U gaat een nieuwe keuken plaatsen, en wenst ineens de elektrische installatie onder handen te nemen? Elektom is hierin gespecialiseerd. We plaatsen nieuwe bekabeling, voorzien stopcontacten & schakelaars, integreren indien gewenst Niko Home Control of een domotica-systeem en werken alles perfect af, tot en met een eventuele herkeuring.

Zekeringkasten

Hebt u nog een zekeringkast met bakelieten zekeringen? Springt de zekering (plomb) indien u strijkt en tegelijkertijd de oven aanstaat? Dan is het hoog tijd om uw zekeringkast te vernieuwen. Wij breken uw oude zekeringkast af, plaatsen een moderne Vynckier-zekeringkast met verliesstroomschakelaars (voor zowel droge als natte ruimtes) en maken een duidelijk schema, zodat u ten alle tijde weet welke zekering bij welke stopcontacten hoort. Netjes, veilig en volgens de regels van de kunst.

Opmerkingen keuring

Heeft u een woning gekocht en laat het elektrisch keuringsverslag te wensen over? Is de aarding van uw woning niet voldoende? Wacht dan niet langer, want zulke opmerkingen resulteren soms in gevaarlijke situaties! Wij herstellen alle opmerkingen, plaatsen indien nodig nieuwe koperen aardstaven en doen een aardingsmeting zodat uw aarding veilig is.

Opmaken eendraadsschema

Wenst u een duidelijk plan te hebben waarop aangegeven is welk stopcontact/lichtpunt op welke zekering staat? Of wenst u een verzwaring van de binnenkomende stroom? Wij maken duidelijke en gedetailleerde plannen en eendraadsschema's (zoals opgedragen door het AREI) dewelke noodzakelijk zijn bij een keuring (o.m. nodig bij verkoop of na aankoop van uw woning) van uw elektriciteitswerken.

Offerte

Hebt u een concrete vraag en wilt u hiervoor graag een prijsofferte ontvangen? Vul snel je gegevens in, en we contacteren je met meer informatie.