Niko Home Control


Met Niko Home Control bedien je centraal alle functies in huis; de verlichting, verwarming, ventilatie, rolluiken, … . Dit doe je ofwel met behulp van een touchscreen of met je smartphone. De installatie zet je aan om actief energie te besparen en tegelijkertijd woon je veiliger en comfortabeler.

Elektom is officieel verdeler en erkend installateur van Niko Home Control. Wij plaatsen Niko Home Control in nieuwbouwprojecten, alsook grondige renovaties. Het grote voordeel van Niko Home Control is dat je als eindgebruiker ten alle tijde eigenaar blijft van het systeem, waardoor je - als je dit wenst - zelf wijzigingen kan doen aan de werking van het systeem. Bij de meeste andere domotica oplossingen heeft enkel de installateur de programmatiesoftware, waardoor de eindgebruiker verplicht is voor iedere (zelfs kleine!) wijziging de installateur te raadplegen (en te vergoeden!).

U hebt reeds een Niko Home Control installatie en zoekt een installateur om enkele wijzigingen uit te voeren, of enkele componenten toe te voegen of te verwijderen? Aarzel niet, en contacteer ons voor meer informatie!